De muncă în Anglia

Nu mai puţin de 38 de locuri de muncă sunt disponibile în Marea Britanie. Înscrierile se fac până la sfârşitul lui august. Mai mult »

Trei incendii în mai puţin de trei ore

Pompierii militari din judeţ au intervenit, în mai puţin de trei ore, pentru localizarea şi stingerea a trei incendii. Dacă în primul caz, aceştia s-au luptat cu flăcările care au cuprins un Mai mult »

Permisele de conducere, doar pentru «acasă»

Viitorii şoferi trebuie să dea o declaraţie pe propria răspundere că locuiesc în România cel puţin o jumătate de an. Mai mult »

Descoperire cu adevărat explozivă: Bomba din mormânt

Echipa pirotehnică a ISU Vaslui a fost solicitată să ridice o bombă de aruncător de calibrul 82 mm, descoperită de o persoană care săpa un mormânt în cimitirul Măcreşti, comuna Zăpodeni. Două Mai mult »

Negreştiul trăieşte din banii „stranierilor“

“Pot să spun că, faţă de Vaslui şi de Bârlad, sunt înregistrate de două-trei ori mai multe transferuri la Negreşti”, a declarat Nicuţă Marcu, directorul Oficiului Judeţean de Poştă. Mai mult »

 

De muncă în Anglia

Nu mai puţin de 38 de locuri de muncă sunt disponibile în Marea Britanie. Înscrierile se fac până la sfârşitul lui august.

pompieri2

Trei incendii în mai puţin de trei ore

Pompierii militari din judeţ au intervenit, în mai puţin de trei ore, pentru localizarea şi stingerea a trei incendii. Dacă în primul caz, aceştia s-au luptat cu flăcările care au cuprins un adăpost de animale din apropiere de Murgeni, în celelalte două cazuri, înregistrate în partea de nord a judeţului, a fost vorba de o maşină care a luat foc pe stradă, respectiv de un incendiu produs la un depozit de furaje. Din fericire, nu au fost victime.

masina-politie

Permisele de conducere, doar pentru «acasă»

Viitorii şoferi trebuie să dea o declaraţie pe propria răspundere că locuiesc în România cel puţin o jumătate de an.

munitie

Descoperire cu adevărat explozivă: Bomba din mormânt

Echipa pirotehnică a ISU Vaslui a fost solicitată să ridice o bombă de aruncător de calibrul 82 mm, descoperită de o persoană care săpa un mormânt în cimitirul Măcreşti, comuna Zăpodeni. Două ore mai târziu, în comuna Zorleni, a fost găsit un proiectil de artilerie exploziv de calibrul 75 mm.

primaria negresti

Negreştiul trăieşte din banii „stranierilor“

“Pot să spun că, faţă de Vaslui şi de Bârlad, sunt înregistrate de două-trei ori mai multe transferuri la Negreşti”, a declarat Nicuţă Marcu, directorul Oficiului Judeţean de Poştă.

lan_de_grau

Pericol pentru producţia de grâu

Precipitaţiile din ultimele zile au pus în pericol suprafeţele semănate cu grâu. Nu numai că au întârziat campania de recoltare, dar au favorizat şi fenomenul de încolţire a grâului în spic.

politia

Un poliţist de frontieră nu-şi poate justifica averea

Un agent din cadrul Serviciului Teritorial al Poliţiei de Frontieră (STPF) Vaslui nu poate justifica o parte din averea dobândită alături de soţia sa, în perioada 2006-2010.

casa_judeteana_pensii

Pensii din Israel

Muncitorilor care au lucrat în Israel le este recunoscută vechimea în muncă. Aceasta este vestea bună pe care sute de vasluieni o primesc zilele acestea din partea Casei Judeţene de Pensii (CJP), care le trimite informări.

salvare

O femeie din Bogdăneşti s-a automutilat

O femeie în vârstă de 28 de ani, din comuna Bogdăneşti, şi-a ameninţat membrii familiei că se omoară şi chiar a trecut la acţiune. Nu şi-a dus planul până la capăt, dar a reuşit să-şi cresteze venele în mai multe locuri şi să-şi asigure o „plimbare” până la Spitalul Municipal de Urgenţă „Elena Beldiman” Bârlad.

criminalisti

Trei arestaţi pentru omor

Trei tineri din Iveşti au fost reţinuţi pentru 24 de ore, după ce au ucis un consătean, iar pe alte două persoane le-au rănit grav. Totul a pornit de la o jună de 24 de ani.