Incendiu la o magazie

Ieri, în jurul orei 17.30, un echipaj de pompieri de la Detaşamentul Vaslui a intervenit pentru stingerea unui incendiu izbucnit la o anexă a unei gospodării situate pe Şoseaua Naţională din suburbia Mai mult »

Expoziţie de icoane pe sticlă

Evenimentele dedicate sărbătorii Naşterii Domnului au început şi la Casa Corpului Didactic. Mai mult »

O nouă rectificare bugetară

Consiliul Judeţean (CJ) Vaslui a suplimentat, ieri, bugetul Spitalului Judeţean de Urgenţă cu suma de 49.390 de lei, bugetul Muzeului „Ştefan cel Mare” cu suma de 2.000 de lei, precum şi bugetul Mai mult »

DNA a descins la Poliţia municipiului Vaslui

Un ofiţer din cadrul Poliţiei municipiului Vaslui, Alin Andronache, este cercetat de procurorii DNA pentru fapte de corupţie. Mai mult »

Un băiat de 14 ani a produs un accident, după ce a condus autoutilitara familiei

Un copil din comuna vasluiană Ivești a provocat un accident de circulație cu o autoutilitară a familiei, pe care a condus-o fără știrea părinților, informează Agerpres. Mai mult »

 
pompieri2

Incendiu la o magazie

Ieri, în jurul orei 17.30, un echipaj de pompieri de la Detaşamentul Vaslui a intervenit pentru stingerea unui incendiu izbucnit la o anexă a unei gospodării situate pe Şoseaua Naţională din suburbia Moara Grecilor.

expozitie

Expoziţie de icoane pe sticlă

Evenimentele dedicate sărbătorii Naşterii Domnului au început şi la Casa Corpului Didactic.

CJ_plen (1) referendum

O nouă rectificare bugetară

Consiliul Judeţean (CJ) Vaslui a suplimentat, ieri, bugetul Spitalului Judeţean de Urgenţă cu suma de 49.390 de lei, bugetul Muzeului „Ştefan cel Mare” cu suma de 2.000 de lei, precum şi bugetul Centrului de Asistenţă Medico-Socială Băceşti cu 25.100 de lei.

politia

DNA a descins la Poliţia municipiului Vaslui

Un ofiţer din cadrul Poliţiei municipiului Vaslui, Alin Andronache, este cercetat de procurorii DNA pentru fapte de corupţie.

masina-politie

Un băiat de 14 ani a produs un accident, după ce a condus autoutilitara familiei

Un copil din comuna vasluiană Ivești a provocat un accident de circulație cu o autoutilitară a familiei, pe care a condus-o fără știrea părinților, informează Agerpres.

primaria negresti

O femeie a amenințat că se aruncă de pe un bloc după ce autoritățile i-au luat cei 13 copii

O femeie în vârstă de 45 ani din județul Vaslui a amenințat, miercuri seară, că se aruncă de pe un bloc din Negrești, după ce autoritățile i-au luat cei 13 copii, relatează Mediafax.

contrabanda-arestare-001

Percheziţii în Vaslui şi Iaşi, la persoane suspectate de trafic cu ţigări din Republica Moldova

Zeci de percheziţii domiciliare au avut loc ieri, în judeţele Vaslui şi Iaşi, la locuinţele unor persoane implicate în reţele de trafic cu ţigări din Republica Moldova.

donatie

Au donat legume şi fructe

Elevii de la Liceul “Ştefan Procopiu” au donat fructe şi legume copiilor de la Centrul de Primire în Regim de Urgenţă Vaslui.

targ de craciun

Târg de Crăciun

Incinta Silver Mall Vaslui s-a transformat în Târg de Crăciun, unde pe post de comercianţi au fost elevii Şcolii “Constantin Parfene”, iar clienţi le-au fost părinţii şi cei care au trecut pragul complexului comercial.

proiect

Au început stagiile de practică

360 de elevi de la Liceul “Ştefan Procopiu” Vaslui au beneficiat de primele ore de practică subvenţionată la o serie de agenţi economici, graţie proiectului “Servicii suport pentru facilitarea tranziţiei elevilor din învăţământul profesional şi tehnic la viaţa activă”.