Serbare la Vetrişoaia

De Ziua internaţională a persoanelor vârstnice, nouă familii din comuna Vetrişoaia, care au împlinit în acest an o jumătate de veac de căsnicie, au fost sărbătorite de autorităţile locale. Cu acelaşi prilej, Mai mult »

Abuzuri cu rechizitele gratuite

Zeci de vasluieni au reclamat la Inspectoratul Şcolar Judeţean că eliberarea de adeverinţe pentru elevii care ar urma să beneficieze de rechizite gratuite este condiţionată de unii primari cu plata impozitelor la Mai mult »

Păduchii, noii „elevi”

Începutul fiecărui an şcolar aduce şi o serie de controale epidemiologice în şcoli, atunci când elevii sunt verificaţi dacă suferă de boli infecţioase sau parazitare care pot afecta întreaga colectivitate. Mai mult »

Termprod poate da căldură

Termprod SA Vaslui este pregătită să furnizeze căldură în sistemul centralizat. Consumatorii care nu au reuşit să îşi achite facturile din iarna trecută e posibil însă să îngheţe în apartamente. Mai mult »

Primarii din rural nu au auzit de iniţiative locale

„Stăm cu mâna în şold, cerem bani de la Uniunea Europeană şi atât. Primarii trebuie să facă front comun cu cetăţenii pentru îmbunătăţirea condiţiilor de trai în comunităţile pe care le reprezintă”, Mai mult »

 
vetrisoaia1

Serbare la Vetrişoaia

De Ziua internaţională a persoanelor vârstnice, nouă familii din comuna Vetrişoaia, care au împlinit în acest an o jumătate de veac de căsnicie, au fost sărbătorite de autorităţile locale. Cu acelaşi prilej, primarul Vasile Puiu a felicitat şi patru cupluri care au serbat nunta de argint.

manuale

Abuzuri cu rechizitele gratuite

Zeci de vasluieni au reclamat la Inspectoratul Şcolar Judeţean că eliberarea de adeverinţe pentru elevii care ar urma să beneficieze de rechizite gratuite este condiţionată de unii primari cu plata impozitelor la bugetul local.

KONICA MINOLTA DIGITAL CAMERA

Păduchii, noii „elevi”

Începutul fiecărui an şcolar aduce şi o serie de controale epidemiologice în şcoli, atunci când elevii sunt verificaţi dacă suferă de boli infecţioase sau parazitare care pot afecta întreaga colectivitate.

calorifer

Termprod poate da căldură

Termprod SA Vaslui este pregătită să furnizeze căldură în sistemul centralizat. Consumatorii care nu au reuşit să îşi achite facturile din iarna trecută e posibil însă să îngheţe în apartamente.

mihalachi

Primarii din rural nu au auzit de iniţiative locale

„Stăm cu mâna în şold, cerem bani de la Uniunea Europeană şi atât. Primarii trebuie să facă front comun cu cetăţenii pentru îmbunătăţirea condiţiilor de trai în comunităţile pe care le reprezintă”, declară Vasile Mihalachi, vicepreşedinte al Consiliului Judeţean Vaslui.

AMARANDEI ALEXANDRU

Bătut şi înjurat de profesor

Un profesor al Liceului cu Program Sportiv Vaslui este acuzat că a bătut un elev în timpul antrenamentului, pentru simplul motiv că a strigat «ofsaid» în timpul meciului. Profesorul Alexandru Amarandei, recunoscut pentru vocabularul licenţios folosit, a fost reclamat la Parchetul de pe lângă Judecătoria Vaslui, fiind acuzat de loviri şi alte violenţe. O “anchetă” s-a declanşat şi la nivelul liceului, iar primele concluzii arată că de vină ar fi “ceasul rău”.

dineu cu prosti

“Dineu cu proşti”, cu casa închisă

Primul spectacol de teatru de la Festivalul Umorului “Constantin Tănase” se va juca în faţa unei săli arhipline.

igienizare

Deţinuţii, pe post de voluntari

Nouă deţinuţi de la Penitenciarul Vaslui au participat la o acţiune de igienizare a suburbiei Rediu.

prepelita

Alocaţii europene

Agenţia Judeţeană pentru Plăţi şi Inspecţie Socială (AJPIS) Vaslui a înregistrat peste 620 de solicitări privind completarea formularelor europene pentru alocaţiile comunitare.

BURSA LOCURILOR DE MUNCA - ABSOLVENTI - BUCURESTI

De muncă în străinătate

Pentru o remuneraţie de 10 euro pe oră, vasluienii cu experienţă de lucru în domeniul livrărilor pot alege să lucreze în străinătate ca agenţi de vânzări.