Analize cu declaraţie

Vasluienii care vor să-şi facă analize medicale sau investigaţii imagistice trebuie să dea o declaraţie în faţa medicului care le eliberează biletul de trimitere. Mai mult »

Vasluiul primeşte 18 microbuze şcolare!

Nu mai puţin de 18 comune din judeţ, printre care Arsura, Bălteni, Coroieşti, Perieni, Ştefan cel Mare, Tutova şamd, vor primi microbuze şcolare, cheile fiind înmânate ieri, în Piaţa Victoriei, de prim-ministrul Mai mult »

Noi furturi auto descoperite la Albiţa

Poliţiştii vasluieni din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Albiţa au descoperit un autoturism marca Opel Astra GTC şi un excavator Case care fuseseră declarate furate din Italia, respectiv Spania. Mai mult »

Programul “Euro 200” continuă

Ministerul Educaţiei a publicat lista cu beneficiarii aprobaţi, iar din judeţul Vaslui figurează 850 de elevi. Mai mult »

Obeză din Bârlad, găsită moartă în pat

O bârlădeancă în vârstă de 32 de ani, cu o greutate mult peste limita normală, a fost găsită, ieri dimineaţă, moartă în propriul apartament. Mai mult »

 
analize

Analize cu declaraţie

Vasluienii care vor să-şi facă analize medicale sau investigaţii imagistice trebuie să dea o declaraţie în faţa medicului care le eliberează biletul de trimitere.

microbuz_suletea_copii 4

Vasluiul primeşte 18 microbuze şcolare!

Nu mai puţin de 18 comune din judeţ, printre care Arsura, Bălteni, Coroieşti, Perieni, Ştefan cel Mare, Tutova şamd, vor primi microbuze şcolare, cheile fiind înmânate ieri, în Piaţa Victoriei, de prim-ministrul Victor Ponta primarilor din Ştefan cel Mare şi Tutova.

mertan_furat

Noi furturi auto descoperite la Albiţa

Poliţiştii vasluieni din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Albiţa au descoperit un autoturism marca Opel Astra GTC şi un excavator Case care fuseseră declarate furate din Italia, respectiv Spania.

elevi_chiulangii

Programul “Euro 200” continuă

Ministerul Educaţiei a publicat lista cu beneficiarii aprobaţi, iar din judeţul Vaslui figurează 850 de elevi.

salvare

Obeză din Bârlad, găsită moartă în pat

O bârlădeancă în vârstă de 32 de ani, cu o greutate mult peste limita normală, a fost găsită, ieri dimineaţă, moartă în propriul apartament.

bebelus.abandonat

Nou-născut abandonat pe holul unui cabinet medical

Ieri, în jurul orei 9, o pacientă care tocmai părăsea cabinetul medicului de familie Monica Lăcătuşu, din Vaslui, a descoperit un bebeluş învelit într-o păturică albastră.

leonard acatrinei

Încă un handbalist la naţională

După Andrei Bejinariu şi Gabriel Bujor, la lotul naţional a fost convocat încă un handbalist vasluian: Leonard Acatrinei. Cei trei vor participa la Campionatul Mondial Universitar din Portugalia.

isj

Fugăriţi de subiecte

60 de candidaţi care s-au înscris la titularizare în Vaslui s-au retras din concurs imediat ce a trecut o oră de la afişarea subiectelor, iar alţi 83 nu s-au prezentat deloc.

salvare

Au reapărut lipotimiile

Temperaturile ridicate din ultimele zile au dus la creşterea numărului de solicitări înregistrate la Serviciul de Ambulanţă Judeţean Vaslui.

profesori

Au contestat nota la definitivat

Doar 37 de cadre didactice au contestat rezultatele obţinute la proba scrisă a examenului de definitivat.