Aglomeraţie la Spitalul Judeţean

Spitalul Judeţean de Urgenţă Vaslui se confruntă în această perioadă cu o avalanşă de pacienţi. Mai mult »

Anvelopele de iarnă sunt obligatorii şi înainte de 1 noiembrie

Utilizarea cauciucurilor de iarnă nu este condiţionată de o anumită perioadă, ci doar de starea carosabilului. Mai mult »

Excelenţa în afaceri, premiată astăzi

Graţie Camerei de Comerţ, Industrie şi Agricultură Vaslui, întreprinzătorii locali vor fi recompensaţi pentru rezultatele economice obţinute anul trecut. Pe lângă trofeele şi distincţiile pregătite pe fiecare sector de activitate, organizatorii vor Mai mult »

Spitalul Huşi a pierdut un proces cu personalul

Spitalul Municipal Huşi a pierdut procesul intentat de 14 angajaţi ai Laboratorului de Analize Medicale, care au dat în judecată unitatea din cauza neplăţii integrale a sporului pentru condiţii deosebite de muncă. Mai mult »

Căldură în şcoli şi la ANL-uri

Cum temperaturile de afară au scăzut semnificativ în ultimele zile, pe timpul nopţii ajungând şi la minus 8 grade Celsius, toate unităţile de învăţământ din municipiul Vaslui primesc căldură. Mai mult »

 
Ana_rinder

Aglomeraţie la Spitalul Judeţean

Spitalul Judeţean de Urgenţă Vaslui se confruntă în această perioadă cu o avalanşă de pacienţi.

cauciucuri-iarna

Anvelopele de iarnă sunt obligatorii şi înainte de 1 noiembrie

Utilizarea cauciucurilor de iarnă nu este condiţionată de o anumită perioadă, ci doar de starea carosabilului.

CCIA_ionel constantin_presedinte

Excelenţa în afaceri, premiată astăzi

Graţie Camerei de Comerţ, Industrie şi Agricultură Vaslui, întreprinzătorii locali vor fi recompensaţi pentru rezultatele economice obţinute anul trecut. Pe lângă trofeele şi distincţiile pregătite pe fiecare sector de activitate, organizatorii vor oferi plachete aniversare unor medici, oameni de cultură şi tineri cu iniţiativă antreprenorială.

spital_husi

Spitalul Huşi a pierdut un proces cu personalul

Spitalul Municipal Huşi a pierdut procesul intentat de 14 angajaţi ai Laboratorului de Analize Medicale, care au dat în judecată unitatea din cauza neplăţii integrale a sporului pentru condiţii deosebite de muncă. Fiecare urmează să primească, în medie, 3.500 de lei.

caldura

Căldură în şcoli şi la ANL-uri

Cum temperaturile de afară au scăzut semnificativ în ultimele zile, pe timpul nopţii ajungând şi la minus 8 grade Celsius, toate unităţile de învăţământ din municipiul Vaslui primesc căldură.

grau_paine_avem_de_unde

Va fi pâine

Ploile din ultimele zile, chiar dacă nu au fost însemnate cantitativ, au salvat sectorul agricol.

talhar

Feriţi-vă de tâlhari!

Tâlhăriile reprezintă o componentă semnificativă a infracţionalităţii la nivelul judeţului nostru.

hc vs1

Sistem definitivat în Cupa României

HC Vaslui va juca pe 27 noiembrie în faza optimilor de finală ale Cupei României.

elevi

Elevilor vasluieni nu prea le place cartea

“Le-am cerut directorilor de şcoli să înfiinţeze comisii de combatere a absenteismului, care să aibă atribuţii clare, de la monitorizarea săptămânală a absenţelor, până la aplicarea corectă a sancţiunilor prevăzute în regulament şi stabilirea unor măsuri concrete pentru fiecare situaţie constatată”, a declarat Gabriela Plăcintă, inspectorul general al ISJ Vaslui.

ambulanta

Ucis pe trecerea de pietoni

Un grav accident de circulaţie a avut loc ieri dimineaţă în municipiul Bârlad, în zona Fabricii de Rulmenţi, şi s-a soldat cu decesul unui tânăr de 21 de ani. Victima se angajase în traversare pe trecerea de pietoni.