Suntem tot mai bolnavi

Populaţia judeţului Vaslui consumă medicamente pe programele naţionale de aproape două milioane de lei lunar, suma crescând faţă de anii trecuţi cu aproape 20%. Mai mult »

Cardiologii fug de Vaslui

De ani buni, Spitalul Judeţean de Urgenţă caută un medic cardiolog, însă nici măcar rezidenţii nu sunt interesaţi de ofertă. Mai mult »

Expoziţie de maşini retro

Pe 5 septembrie, timp de două ore, vasluienii pasionaţi de maşini pot admira în centrul oraşului 40 de autovehicule cu atestat istoric, ce participă la Raliul Carpaţi Retro. Mai mult »

Zeci de cartuşe cu glonţ deţinute ilegal, descoperite în biroul procurorului Şelaru

Procurorii DNA au dispus extinderea urmăririi faţă de procurorul vasluian Vasile Şelaru, după ce au descoperit în biroul acestuia de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Vaslui, nu mai puţin de 65 Mai mult »

Băcăuan înecat în județul Vaslui, căutat de scafandrii ISU

Un bărbat în vârstă de 33 de ani, din Bacău, s-a pierit în apele Barajului Corodești, din comuna Gherghești. Tragedia s-a petrecut joi după-amiază, însă, din cauza furtunii, căutările au fost oprite Mai mult »

 
cjas

Suntem tot mai bolnavi

Populaţia judeţului Vaslui consumă medicamente pe programele naţionale de aproape două milioane de lei lunar, suma crescând faţă de anii trecuţi cu aproape 20%.

spital vaslui

Cardiologii fug de Vaslui

De ani buni, Spitalul Judeţean de Urgenţă caută un medic cardiolog, însă nici măcar rezidenţii nu sunt interesaţi de ofertă.

masini retro

Expoziţie de maşini retro

Pe 5 septembrie, timp de două ore, vasluienii pasionaţi de maşini pot admira în centrul oraşului 40 de autovehicule cu atestat istoric, ce participă la Raliul Carpaţi Retro.

selaru

Zeci de cartuşe cu glonţ deţinute ilegal, descoperite în biroul procurorului Şelaru

Procurorii DNA au dispus extinderea urmăririi faţă de procurorul vasluian Vasile Şelaru, după ce au descoperit în biroul acestuia de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Vaslui, nu mai puţin de 65 de cartuşe cu glonţ, deţinute ilegal. Procurorul Vasile Şelaru, arest preventiv luna trecută sub acuzaţia de trafic de influenţă este deţinător legal de arme. Pe lângă arme de vânătoare de colecţie, acesta deţinea şi un pistol cu glonţ.

inecat

Băcăuan înecat în județul Vaslui, căutat de scafandrii ISU

Un bărbat în vârstă de 33 de ani, din Bacău, s-a pierit în apele Barajului Corodești, din comuna Gherghești. Tragedia s-a petrecut joi după-amiază, însă, din cauza furtunii, căutările au fost oprite și reluate abia în această dimineață.

manuale scolare

Rechizite gratuite pentru elevi

Peste 26.000 de elevi vasluieni vor beneficia de rechizite gratuite în anul şcolar 2014-2015.

ambulanta

Soţ şi soţie găsiţi decedaţi în casă

Descoperire macabră, ieri, în satul Chiţoc, comuna Lipovăţ – doi pensionari, soţ şi soţie, au fost descoperiţi morţi în casă.

incatusat3

Arestat pentru furturi comise în Franţa

Un bărbat în vârstă de 39 ani, din municipiul Vaslui, a fost arestat în baza unui mandat european, fiind condamnat pentru săvărşirea mai multor furturi pe teritoriul Franţei.

sange

Criza de sânge amână operaţiile

Lipsa sângelui afectează spitalele. Din cauza numărului redus de donatori şi stocurilor foarte mici de sânge, la Spitalul de Urgenţă din Vaslui sunt amânate intervenţiile chirurgicale. Unitatea sanitara nu mai are pe stoc sange din grupa A negativ. Situaţia de criza se poate debloca numai prin donaţii de sânge, în special de la rudele pacienţilor internaţi.

pracsiu

Câştigător la Balcaniadă

Lotul naţional de informatică a României, antrenat de profesorul vasluian Dan Pracsiu, s-a întors cu patru medalii, din care una de aur şi trei de argint, de la Olimpiada Balcanică de Informatică.