Conecteaza-te cu noi
-->

StiriEst

Asigurarea obligatorie pentru locuinte, platita odata cu impozitul anual pentru imobile

Publicat

on

Asigurarea obligatorie pentru locuinte ar putea fi platita odata cu impozitul anual pentru imobile. Cel putin asta isi doreste un deputat social-democrat, care vrea sa depuna un proiect de lege in acest sens.

Razvan Rotaru spune ca e nevoie de o astfel de initiativa pentru ca doar 20% dintre proprietarii de imobile dispun de aceasta polita obligatorie. Iar in cazul producerii unor dezastre nu exista fonduri pentru refacerea locuintelor. In momentul de fata se analizeaza mai multe variante prin care ar putea fi realizata aceasta reglementare.

Razvan Rotaru, deputat PSD: „M-am gandit ca aceste asigurari sa fie platite odata cu impozitul anual, la taxe si impozite, de acolo sa fie dirijat intr-un cont, intr-un fond de garantare. (Cum va fi pentru cetatean?) Va alege o societate de asigurare, anual va fi si va plati acea taxa la taxe si impozite sau la o societate de asigurare, gasim o solutie acum. Ideea e sa putem introduce si alte calamitati. Inundatii, explozii si vedem alte solutii care mai sunt. Din ce am vorbit cu un asigurator mi-a spus ca e posibil sa mai creasca in jur de 30, 40%”.

Adriana ADAM

StiriEst

Accident feroviar la Rosiesti! Patru ambulante au fost trimise la fata locului

Publicat

on

De catre

Citeste in continuare

StiriEst

Salarii de peste 20.000 de lei pentru sefii Vasluiului

Publicat

on

De catre

Citeste in continuare

StiriEst

FOTO Episcopul Ignatie a primit colindatori

Publicat

on

De catre

Citeste in continuare

Facebook

Populare

Copyright © 2017 Stiri Est