Conecteaza-te cu noi

StiriEst

Preoti obligati sa cumpere tablouri cu episcopul iubaret si siliti sa ii accepte avansurile sexuale

Publicat

on

Despre escapadele nedemne de un preot vorbesc în exclusivitate, doi foşti apropiaţi ai episcopului Corneliu. Preoţii reclamă şi că au fost obligaţi să plătească sume importante drept biruri.
„Știam și eu despre ce se întâmpla, de când se pregătea filmarea pentru el. Preotul care a făcut filmarea mi-a spus de avansurile pe care i le făcea mergând la el în apartament. Eu nu am crezut de lucrurile astea până nu am văzut filmarea”, a declarat un apropiat al Episcopului de Huși. Preoții din subordinea Episcopului au mai reclamat și faptul că au fost obligați să cumpere un tablou cu portretul preotului Corneliu, în valoare de 500 de lei. Parohii ar fi fost obligați să cotizeze sume prea mari pentru o pânză fără de care nu s-ar fi putut oficia liturghia. Potrivit unor surse din BOR, înalții prelați sunt hotărâți să ia o decizie drastică în privința lui Corneliu Bârlădeanu, așa că nu este exclus să îl caterisească. Doar că soarta lui va fi decisă prin vot. Un singur ierarh şi-a anunţat absenţa, insa din cauza unor probleme de sănătate.

Mihaela SIMA

StiriEst

Un copil de 6 ani s-a inecat intr-o piscina de la Munteni de Sus

Publicat

on

De catre

Un echipaj de la Terapie Intensiva Mobila a fost solicitat sa intervina in localitatea Munteni de Sus in cazul unui copil care s-a inecat cu apa din piscina! In varsta de 6 ani, cel mic a fost lasat nesupravegheat cateva clipe si s-a intamplat incidentul.

Citeste in continuare

StiriEst

Un copil de doi ani s-a inecat cu saliva!

Publicat

on

De catre

Interventie de urgenta a medicilor in aceasta dimineata, in Vaslui. Un copil in varsta de doi ani s-a inecat cu saliva, iar in urma solicitarii facute de parinti la 112, un echipaj de la Terapie Intensiva Mobila, a plecat spre domiciliul micutului.

Citeste in continuare

StiriEst

Rupere de nori la Banca! Trafic blocat pe DE 581

Publicat

on

De catre

S-au rupt norii in aceasta seara in zona localitatii Banca. Puhoaiele venite de pe versanți au blocat pentru câteva minute traficul pe Drumul European 581. In continuare se circula dificil, din cauza apei care nu s-a retras în totalitate de pe carosabil.
Meteorologii au emis o avertizare meteo Cod Portocaliu de ploi abundente cu averse ce pot atinge 30-40 de l/mp, grindina si intensificari ale vantului.

Citeste in continuare

Facebook

Populare

Copyright © 2017 Stiri Est