Conecteaza-te cu noi

StiriEst

Iris şi Felicia Filip, Vunk şi Randi vor concerta la Zilele Culturale ale municipiului Vaslui. Autoritatile estimeaza 8.000 de spectatori

Publicat

on

Trupa Iris, alături de soprana Felicia Filip, precum şi trupa Vunk şi solistul Randi vor concerta în Piaţa Civică din municipiul Vaslui, la Zilele Culturale ale oraşului, eveniment organizat de primăria din localitate şi care se va desfăşura în perioada 13-15 august. La spectacole se estimează prezenţa zilnică a 8.000 de spectatori. Zilele Culturale ale municipiului Vaslui vor reuni artişti renumiţi din lumea muzicii autohtone, în cadrul unor concerte ce se vor desfăşura în Piaţa Civică a oraşului. Seria concertelor va fi deschisă, duminică seara, de către legendara trupă Iris, cu solistul vocal Cristi Minculescu, care va concerta alături de soprana Felicia Filip.
”Pe 13 august, vă invit la Vaslui! Voi urca pe scenă împreună cu Cristi Minculescu şi cea mai îndrăgită trupă de rock din România, Iris, în formulă completă!”, este mesajul Feliciei Filip pe o reţea de socializare.
Prima zi de concerte va fi încheiată de trupa Vunk, câştigătoare a numeroase premii de-a lungul timpului. A doua seară, pe scena din Piaţa Civică din Vaslui va urca solistul Randi precum şi trupa Uddi.
Zilele Culturale ale Municipiului Vaslui se vor încheia pe 15 august, cu un spectacol folcloric oferit de Ansamblul ”Cindrelul – Junii Sibiului”, care va avea în repertoriu, printre altele, jocuri populare din Transilvania, Moldova, Oltenia, Muntenia, Banat şi Dobrogea.
Pe perioada concertelor, organizatorii estimează prezenţa zilnică a 8.000 de oameni în toată zona centrală a municipiului Vaslui, motiv pentru care vor fi luate măsuri speciale de ordine publică, prin mobilizarea a zeci de poliţişti şi jandarmi.

Adriana ADAM

 

StiriEst

TRAFIC OPRIT PE DN 24 INTRE VASLUI si IASI

Publicat

on

De catre

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că pe DN24 Vaslui – Iaşi, în localitatea Shitu Duca, judeţul Vaslui, pentru a se permite repunerea pe roţi a unei autocisterne traficul va fi oprit, între orele 12.30 şi 14.00, pe ambele sensuri de mers.

Rută alternativă, pentru ambele direcţii de mers, este DN28 Iaşi –Albiţa- DJ248 Vaslui –Iaşi.

Citeste in continuare

StiriEst

Prostie marca GOSCOM! Bataie de joc la adresa oamenilor care curata zapada

Publicat

on

De catre

In Vaslui ninge abundent de ore bune. Constienti ca utilajele de la Goscom nu vor fi scoase prea curand la deszapezit, oamenii au dat dovada de spirit civic, au pus mana pe lopeti si au curatat trotuarele si strazile de zapada. Un astfel de exemplu l-am intalnit pe strada Delea, in spatele scumpului parc Copou. Dupa ce oamenii au dat zapada din fata caselor, au curatat trotuarele si inclusiv partea carosabila pe unde trec masinile, a venit Goscom-ul. Nu ca sa curete mai bine, ca sa strice ce au muncit altii. Din imagini se poate vedea cam cata minte au angajatii Goscom. Au trecut cu utilajul si au umplut cu zapada locurile abia curatate. Catalin Birleanu, directorul regiei locale, individ tinut in palme de primar, este probabil prea ocupat cu ingrijirea florilor prin solar sau poate s-a adapostit de ninsoare prin vreo sala de jocuri. Indiferent pe unde taie frunze la caini, un lucru e cert: cetatenii nu au nicio vina pentru incompetenta celor platiti din bani publici sa isi faca treaba. La momentul de fata Vasluiul este un oras astupat de zapada. Lipseste materialul antiderapant, strazile sunt adevarate patinoare, iar oamenii ajung la spital cu mainile si picioarele rupte.

Citeste in continuare

StiriEst

Restrictie de circulatie pe DN 2F in zona Dragomiresti! Pe toate drumurile se circula greu

Publicat

on

De catre

Autorităţile au decis, vineri, restricţionarea accesului autovehiculelor de mare tonaj, pe DN 2F, în zona Dragomireşti, din cauza ninsorii abundente, restricţia fiind valabilă şi pe teritoriul judeţului Bacău.
Potrivit unei informări transmise de reprezentanţii Instituţiei Prefectului, pe toate drumurile naţionale din judeţ şi pe DE 581 se circulă în condiţii de iarnă.
Reprezentanţii Consiliului Judeţean Vaslui au anunţat că nu există drumuri judeţene blocate, dar toate arterele sunt acoperite cu strat de aproximativ cinci centimetri de zăpadă.
Judeţul Vaslui se află sub avertizare Cod galben de vreme rea până vineri seara, la ora 23,00, meteorologii anunţând ninsori, intensificări ale vântului şi vreme deosebit de rece.
Prefectul judeţului Vaslui, Eduard Popica, a cerut, în cadrul Comitetului Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă, implicare din partea tuturor autorităţilor competente, pe durata Codului galben de vreme rea.
Sorin SAIZU

Citeste in continuare

Facebook

Populare

Copyright © 2017 Stiri Est

stiriest.ro Web analytics