Iris şi Felicia Filip, Vunk şi Randi vor concerta la Zilele Culturale ale municipiului Vaslui. Autoritatile estimeaza 8.000 de spectatori

Iris şi Felicia Filip, Vunk şi Randi vor concerta la Zilele Culturale ale municipiului Vaslui. Autoritatile estimeaza 8.000 de spectatori

Trupa Iris, alături de soprana Felicia Filip, precum şi trupa Vunk şi solistul Randi vor concerta în Piaţa Civică din municipiul Vaslui, la Zilele Culturale ale oraşului, eveniment organizat de primăria din localitate şi care se va desfăşura în perioada 13-15 august. La spectacole se estimează prezenţa zilnică a 8.000 de spectatori. Zilele Culturale ale municipiului Vaslui vor reuni artişti renumiţi din lumea muzicii autohtone, în cadrul unor concerte ce se vor desfăşura în Piaţa Civică a oraşului. Seria concertelor va fi deschisă, duminică seara, de către legendara trupă Iris, cu solistul vocal Cristi Minculescu, care va concerta alături de soprana Felicia Filip.
”Pe 13 august, vă invit la Vaslui! Voi urca pe scenă împreună cu Cristi Minculescu şi cea mai îndrăgită trupă de rock din România, Iris, în formulă completă!”, este mesajul Feliciei Filip pe o reţea de socializare.
Prima zi de concerte va fi încheiată de trupa Vunk, câştigătoare a numeroase premii de-a lungul timpului. A doua seară, pe scena din Piaţa Civică din Vaslui va urca solistul Randi precum şi trupa Uddi.
Zilele Culturale ale Municipiului Vaslui se vor încheia pe 15 august, cu un spectacol folcloric oferit de Ansamblul ”Cindrelul – Junii Sibiului”, care va avea în repertoriu, printre altele, jocuri populare din Transilvania, Moldova, Oltenia, Muntenia, Banat şi Dobrogea.
Pe perioada concertelor, organizatorii estimează prezenţa zilnică a 8.000 de oameni în toată zona centrală a municipiului Vaslui, motiv pentru care vor fi luate măsuri speciale de ordine publică, prin mobilizarea a zeci de poliţişti şi jandarmi.

Adriana ADAM

 

0 Comentarii

Nu există comentarii încă!

Poți fi primul care comentează la această postare!

Răspunde