Conecteaza-te cu noi
-->

StiriEst

Blagoci, du-te acasa! Soţia şefului ISU nu s-a mai prezentat la doua concursuri dupa ce nu a reuşit nota 1.00 la probele fizice

Publicat

on

Soţia şefului Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Vaslui, angajată ca plutoner adjutant şef în cadrul instituţiei, nu s-a prezentat la două concursuri de promovare pe un post de ofiţer, după ce la un examen anterior din urmă cu câteva zile nu a reuşit să obţină nici nota 1.00.
Ultimele două concursuri de promovare în corpul ofiţerilor în cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Vaslui au fost pierdute de către soţia şefului insituţiei, Ghiorghe Blagoci, prin ”neprezentare”, după ce a refuzat să se prezinte la susţinerea evaluării performanţelor fizice.
Conform rezultatelor publicate de site-ul ISU Vaslui, plutonerul adjutant şef Mihaela Gabriela Blagoci figurează ca absent atât la concursul pentru postul de ”ofiţer principal I – secretariat tehnic permanent”, cât şi la cel pentru funcţia de ”ofiţer principal – control”. În aceste condiţii, după cele trei concursuri la care s-a înscris şi pe care nu a reuşit să le promoveze, soţia şefului ISU Vaslui va rămâne în continuare subofiţer în cadrul instituţiei.
La primul concurs pentru promovarea în corpul ofiţerilor, plutonerul adjutant şef Mihaela Gabriela Blagoci nu a obţinut nici măcar nota 1.00 la proba ”viteză” a testelor fizice, ceea ce a determinat-o să abandoneze ulterior susţinerea celorlalte două teste de evaluare a performanţelor fizice, respectiv ”abdomene” şi ”rezitenţă pe distanţa de 800 de metri”. Astfel, pentru a fi notată cu 1.00, soţia şefului ISU trebuia să scoată timpul de 12,9 secunde pe distanţa de 50 de metri. Însă, cu 13,44 secunde, Mihaela Gabriela Blagoci nu s-a încadrat în grila prevăzută de concurs.
Astfel, din cei 12 candidaţi prezenţi la concursul pentru postul de ”ofiţer I – analiză, evaluare şi coordonare intervenţie”, soţia şefului ISU a fost singura respinsă, restul concurenţilor obţinând, cu o singură excepţie, nota 10.

Adriana ADAM

StiriEst

Accident feroviar la Rosiesti! Patru ambulante au fost trimise la fata locului

Publicat

on

De catre

Citeste in continuare

StiriEst

Salarii de peste 20.000 de lei pentru sefii Vasluiului

Publicat

on

De catre

Citeste in continuare

StiriEst

FOTO Episcopul Ignatie a primit colindatori

Publicat

on

De catre

Citeste in continuare

Facebook

Populare

Copyright © 2017 Stiri Est