Conecteaza-te cu noi
-->

StiriEst

„Cocalarul” de la ISU! Blagoci blochează cu maşina familiei activitatea operativă a maşinilor de intervenţie a pompierilor. Ce spun angajații despre el

Publicat

on

Au scăpat de Olaru, dar a venit Blagoci. Adică angajații de la ISU Vaslui au nimerit din lac în puț. Disperat după funcții și habarnist în ale meseriei, actualul „jupân” de la ISU, își face de cap. Confundă instituția pe care încă o conduce cu moșia proprie și se comportă ca atare. Adică mârlănește, susțin uniii din subalternii săi. Că nu are nicio treabă cu situațiile de urgență, Blagoci a deminstrat-o clar iarna trecută. La prima zăpada a rămas blocat în nămeți cu mașina instituției și a încurcat și traficul spre Huși. Cu angajații domniei sale se comporta execrabil. Tiran, dictator, sau… personajul ajuns șef. Și asemenea cocalarului care parcheaza pe unde apucă, șeful Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Vaslui, colonelul Gheorghe Blagoci, este reclamat de către o parte dintre angajaţii instituţiei că blochează cu maşina familiei, parcată pe platoul central din faţa garajelor, activitatea operativă a maşinilor de intervenţie ale pompierilor.
Reprezentanţii echipelor operative reclamă că, la ieşirea din garaj, principala problemă o reprezintă evitarea unei tamponări cu maşina comandantului ISU, parcată ilegal pe platoul central al instituţiei.
”Nu este normal ca în faţa garajelor să fie parcată vreo maşină, indiferent a cui este acesta. Prioritar pentru noi este să ajungem la intervenţie, nu să fim atenţi la ce obstacole avem când ieşim pe poarta garajelor”, susţin angajaţii ISU Vaslui.
Inspectorul şef al ISU Vaslui, Gheorghe Blagoci, susţine că ”nu este un moft” parcarea maşinii familiei în faţa garajelor instituţiei, în condiţiile în care şi soţia sa lucrează la ISU Vaslui.
”Nu este nicio problemă din punctul meu de vedere să trag maşina de acolo. Nu este vreun moft, aşa că lucrurile se vor rezolva”, a declarat, marţi, pentru News.ro colonelul Gheorghe Blagoci.

StiriEst

Accident feroviar la Rosiesti! Patru ambulante au fost trimise la fata locului

Publicat

on

De catre

Citeste in continuare

StiriEst

Salarii de peste 20.000 de lei pentru sefii Vasluiului

Publicat

on

De catre

Citeste in continuare

StiriEst

FOTO Episcopul Ignatie a primit colindatori

Publicat

on

De catre

Citeste in continuare

Facebook

Populare

Copyright © 2017 Stiri Est