Conecteaza-te cu noi

StiriEst

„Cocalarul” de la ISU! Blagoci blochează cu maşina familiei activitatea operativă a maşinilor de intervenţie a pompierilor. Ce spun angajații despre el

Publicat

on

Au scăpat de Olaru, dar a venit Blagoci. Adică angajații de la ISU Vaslui au nimerit din lac în puț. Disperat după funcții și habarnist în ale meseriei, actualul „jupân” de la ISU, își face de cap. Confundă instituția pe care încă o conduce cu moșia proprie și se comportă ca atare. Adică mârlănește, susțin uniii din subalternii săi. Că nu are nicio treabă cu situațiile de urgență, Blagoci a deminstrat-o clar iarna trecută. La prima zăpada a rămas blocat în nămeți cu mașina instituției și a încurcat și traficul spre Huși. Cu angajații domniei sale se comporta execrabil. Tiran, dictator, sau… personajul ajuns șef. Și asemenea cocalarului care parcheaza pe unde apucă, șeful Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Vaslui, colonelul Gheorghe Blagoci, este reclamat de către o parte dintre angajaţii instituţiei că blochează cu maşina familiei, parcată pe platoul central din faţa garajelor, activitatea operativă a maşinilor de intervenţie ale pompierilor.
Reprezentanţii echipelor operative reclamă că, la ieşirea din garaj, principala problemă o reprezintă evitarea unei tamponări cu maşina comandantului ISU, parcată ilegal pe platoul central al instituţiei.
”Nu este normal ca în faţa garajelor să fie parcată vreo maşină, indiferent a cui este acesta. Prioritar pentru noi este să ajungem la intervenţie, nu să fim atenţi la ce obstacole avem când ieşim pe poarta garajelor”, susţin angajaţii ISU Vaslui.
Inspectorul şef al ISU Vaslui, Gheorghe Blagoci, susţine că ”nu este un moft” parcarea maşinii familiei în faţa garajelor instituţiei, în condiţiile în care şi soţia sa lucrează la ISU Vaslui.
”Nu este nicio problemă din punctul meu de vedere să trag maşina de acolo. Nu este vreun moft, aşa că lucrurile se vor rezolva”, a declarat, marţi, pentru News.ro colonelul Gheorghe Blagoci.

StiriEst

Un copil de 6 ani s-a inecat intr-o piscina de la Munteni de Sus

Publicat

on

De catre

Un echipaj de la Terapie Intensiva Mobila a fost solicitat sa intervina in localitatea Munteni de Sus in cazul unui copil care s-a inecat cu apa din piscina! In varsta de 6 ani, cel mic a fost lasat nesupravegheat cateva clipe si s-a intamplat incidentul.

Citeste in continuare

StiriEst

Un copil de doi ani s-a inecat cu saliva!

Publicat

on

De catre

Interventie de urgenta a medicilor in aceasta dimineata, in Vaslui. Un copil in varsta de doi ani s-a inecat cu saliva, iar in urma solicitarii facute de parinti la 112, un echipaj de la Terapie Intensiva Mobila, a plecat spre domiciliul micutului.

Citeste in continuare

StiriEst

Rupere de nori la Banca! Trafic blocat pe DE 581

Publicat

on

De catre

S-au rupt norii in aceasta seara in zona localitatii Banca. Puhoaiele venite de pe versanți au blocat pentru câteva minute traficul pe Drumul European 581. In continuare se circula dificil, din cauza apei care nu s-a retras în totalitate de pe carosabil.
Meteorologii au emis o avertizare meteo Cod Portocaliu de ploi abundente cu averse ce pot atinge 30-40 de l/mp, grindina si intensificari ale vantului.

Citeste in continuare

Facebook

Populare

Copyright © 2017 Stiri Est