Conecteaza-te cu noi
-->

StiriEst

Buzatu vinde plopi! CJ Vaslui a scos la licitaţie 396 de copaci din fostul poligon al MApN

Publicat

on

Consiliul Judeţean (CJ) Vaslui a scos la licitaţie 396 de plopi din fostul poligon al Ministerului Apărării, dat în administrare autorităţilor vasluiene printr-o hotărâre de guvern, pe motiv că ciorile deranjează locuitorii dintr-o zonă rezidenţială a municipiului reşedinţă de judeţ. Firmele interesate de achiziţia copacilor vor trebui să plătească 69,33 lei pentru un metru cub de lemn.
Un număr de 396 de plopi din fostul poligon al MApN, situat la intrarea în municipiul Vaslui şi dat în administrare Consiliului Judeţean (CJ) Vaslui, vor fi scoşi la licitaţie publică, după ce consilierii vasluieni au aprobat vânzarea arborilor.
Decizia a fost luată de către executivul CJ, în urma reclamaţiilor făcute de locuitorii dintr-o zonă rezidenţială a municipiului Vaslui, deranjaţi de gălăgia făcută de ciorile care au cuiburi acolo.
Firmele care se vor înscrie la licitaţie vor trebui să ofere un preţ minim de 69,33 de lei pentru un metru cub brut de lemn. Astfel, firma care va câştiga va trebui să se ocupe de tăiatul plopilor.
Masa lemnoasă totală scoasă la licitaţie se ridică la 321 metri cubi, ceea ce ar însemna că firma câştigătoare să plătească cel puţin 22.254 de lei pentru cei 396 de plopi.

Adriana ADAM

StiriEst

Accident feroviar la Rosiesti! Patru ambulante au fost trimise la fata locului

Publicat

on

De catre

Citeste in continuare

StiriEst

Salarii de peste 20.000 de lei pentru sefii Vasluiului

Publicat

on

De catre

Citeste in continuare

StiriEst

FOTO Episcopul Ignatie a primit colindatori

Publicat

on

De catre

Citeste in continuare

Facebook

Populare

Copyright © 2017 Stiri Est