Bataie de joc! Primarul PSD Vasile Voicu si-a dublat salariul. Ce leafa va incasa edilul celui mai sarac oras din tara

Bataie de joc! Primarul PSD Vasile Voicu si-a dublat salariul. Ce leafa va incasa edilul celui mai sarac oras din tara

Mai mulţi primari din ţară nu au stat prea mult pe gânduri şi, imediat ce a intrat în vigoare legea care le permite să-şi stabilească singuri lefurile, au trecut la măriri.

Salariu dublu după noua lege a salarizării. Beneficiarul acestei majorări este primarul oraşului Negrești, Vasile Voicu. Acesra va încasa lunar aproape 9.000 de lei. Luna iulie a declanşat febra măririlor salariale în administraţia locală, în conformitate cu noile prevederi.
Și viceprimarul lui Voicu va câștiga mai mult, adică peste 7.000 de lei. Totodată, au fost majorate și salariile angajaților administrației locale.
Salariile de bază ale angajaților din Primăria Negrești, calculate în raport cu noua lege a salarizării, vor fi aprobate într-o ședință de Consiliu Local. Situații similare se înregistrează și în alte primării, acolo unde în aceste zile aleșii locali au votat sau votează noile grile de salarizare.
„Pentru salariile aleșilor, adică ale primarilor și viceprimarilor există prevederi în legea salarizarii, pe care noi le-am respectat. Care prevedea creșteri eșalonate în funcție de categoria localității, în funcție de populația localității”, susține edilul Vasile Voicu
Angajații din subordine au primit şi ei măriri, dar mai puţin importante – de la 200 până la cel mult 1.000 de lei.
Banii pentru noile salarii mărite vin de la bugetul local. De la investiţii.
Cei mai mulţi dintre negreșteni sunt nemulţumiţi că edilii se gândesc în pimul rând la propriile buzunare.
Sorin SAIZU

2 Comentarii

  1. maciuca iulie 31, at 19:57

    e bulibasa sat sarag numit Negresti. un sat plin de idioti

    Reply
  2. pepe iulie 31, at 20:04

    cand e ziua de vot merge cu nasul in jos tarait de pe pavele iar cand se vede primar merge cu nasul pe sus de il caca ciorile . am o asa inima rea cand te vad,in cat astept acea zi . ca dupa ultimul tau mandat sati se inapoi de altii cares mai sus

    Reply

Răspunde