Conecteaza-te cu noi
-->

StiriEst

Partea inferioară a unui cadavru, descoperită pe malul râului Prut, în apropiere de Albiţa. Poliţia face anchetă

Publicat

on

Partea inferioară a unui cadavru a fost descoperită de un pescar pe malul râului Prut, în apropiere de Vama Albiţa, judeţul Vaslui. Poliţiştii fac cercetări, verificând în baza de date cu persoane dispărute pentru a vedea dacă, în ultima perioadă, a fost semnalată dispariţia vreunui bărbat în zona respectivă.
Potrivit reprezentanţilor Poliţiei Judeţene Vaslui, partea inferioară a cadavrului, respectiv bazinul şi picioarele, a fost observată de către un pescar pe un banc de nisip de pe râul Prut, în localitatea Râşeşti, în apropiere de Vama Albiţa. Bărbatul a alertat autorităţile, care au început cercertările la faţa locului.
În urma examinării cadavrului, anchetatorii au constatat că acesta este într-o avansată stare de putrefacţie, iar labele picioarelor lipsesc. Poliţiştii cred că bărbatul ar fi murit în urmă cu câteva luni.
”În prezent, se fac verificări în baza de date a persoanelor dispărute pentru a stabili dacă, în ultima perioadă de timp, a fost sesizată dispariţia vreunui bărbat în zona respectivă”, a declarat, vineri, pentru News.ro purtătorul de cuvânt al Poliţiei Judeţene Vaslui, Silvia Manta.
Partea de cadavru găsită pe malul râului Prut a fost ridicată de către angajaţii Serviciului de Medicină Legală pentru autopsie şi stabilirea cauzei decesului.

Adriana ADAM

StiriEst

Preasfințitul Ignatie, Episcopul Hușilor – În căutarea duhului pierdut al Crăciunului

Publicat

on

De catre

Citeste in continuare

StiriEst

NESIMTIRE! Strazile din Vaslui s-au transformat in patinoare la prima zapada. Probleme si pe drumurile nationale

Publicat

on

De catre

Citeste in continuare

StiriEst

O perosana in varsta a murit dupa ce casa i-a fost mistuita de foc

Publicat

on

De catre

Citeste in continuare

Facebook

Populare

Copyright © 2017 Stiri Est