Conecteaza-te cu noi

StiriEst

Mesajul unui tanar care detine cea mai importanta functie din judet! Ce au aflat elevii de liceu de la prefectul Eduard Popica!

Publicat

on

La final de an școlar, Instituția Prefectului-județul Vaslui felicită elevii și profesorii pentru rezultatele școlare obținute.
Prefectul Eduard-Andrei POPICA a ținut să-i felicite și pe olimpicii care au reprezentat cu cinste Vasluiul la olimpiadele și concursurile naționale. Patru dintre ei reprezintă România la olimpiadele internaționale. Este vorba despre Andrei Bordeianu (științe), Vlad Sîmbotin (biologie), Andrei Popa (informatică)-toți de la Liceul ”Mihail Kogălniceanu”, și Andrei Chiriac (informatică), de la Liceul ”Ștefan Procopiu”. Reprezentantul Guvernului în teritoriu a împărtășit și emoțiile absolvenților de liceu și gimnaziu, care au încheiat un capitol din viața lor. ”Fiecare elev are un scop bine întemeiat, acela de a-şi alege drumul în viaţă. Aţi avut parte de un grup de profesori de excepţie şi îmi place să cred că în toată această perioadă aţi învăţat de la ei. Vă doresc tuturor să aveţi parte de acele perfomanţe pe care vi le doriţi. Să duceţi mai departe numele școlii de la care proveniți, iar profesorii pe care i-aţi avut să-i cinstiţi şi de la toamnă mai departe. Vacanță plăcută și mult succes la examenele care vă așteaptă”, a spus prefectul Eduard-Andrei POPICA.

Sorin SAIZU

StiriEst

TRAFIC OPRIT PE DN 24 INTRE VASLUI si IASI

Publicat

on

De catre

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că pe DN24 Vaslui – Iaşi, în localitatea Shitu Duca, judeţul Vaslui, pentru a se permite repunerea pe roţi a unei autocisterne traficul va fi oprit, între orele 12.30 şi 14.00, pe ambele sensuri de mers.

Rută alternativă, pentru ambele direcţii de mers, este DN28 Iaşi –Albiţa- DJ248 Vaslui –Iaşi.

Citeste in continuare

StiriEst

Prostie marca GOSCOM! Bataie de joc la adresa oamenilor care curata zapada

Publicat

on

De catre

In Vaslui ninge abundent de ore bune. Constienti ca utilajele de la Goscom nu vor fi scoase prea curand la deszapezit, oamenii au dat dovada de spirit civic, au pus mana pe lopeti si au curatat trotuarele si strazile de zapada. Un astfel de exemplu l-am intalnit pe strada Delea, in spatele scumpului parc Copou. Dupa ce oamenii au dat zapada din fata caselor, au curatat trotuarele si inclusiv partea carosabila pe unde trec masinile, a venit Goscom-ul. Nu ca sa curete mai bine, ca sa strice ce au muncit altii. Din imagini se poate vedea cam cata minte au angajatii Goscom. Au trecut cu utilajul si au umplut cu zapada locurile abia curatate. Catalin Birleanu, directorul regiei locale, individ tinut in palme de primar, este probabil prea ocupat cu ingrijirea florilor prin solar sau poate s-a adapostit de ninsoare prin vreo sala de jocuri. Indiferent pe unde taie frunze la caini, un lucru e cert: cetatenii nu au nicio vina pentru incompetenta celor platiti din bani publici sa isi faca treaba. La momentul de fata Vasluiul este un oras astupat de zapada. Lipseste materialul antiderapant, strazile sunt adevarate patinoare, iar oamenii ajung la spital cu mainile si picioarele rupte.

Citeste in continuare

StiriEst

Restrictie de circulatie pe DN 2F in zona Dragomiresti! Pe toate drumurile se circula greu

Publicat

on

De catre

Autorităţile au decis, vineri, restricţionarea accesului autovehiculelor de mare tonaj, pe DN 2F, în zona Dragomireşti, din cauza ninsorii abundente, restricţia fiind valabilă şi pe teritoriul judeţului Bacău.
Potrivit unei informări transmise de reprezentanţii Instituţiei Prefectului, pe toate drumurile naţionale din judeţ şi pe DE 581 se circulă în condiţii de iarnă.
Reprezentanţii Consiliului Judeţean Vaslui au anunţat că nu există drumuri judeţene blocate, dar toate arterele sunt acoperite cu strat de aproximativ cinci centimetri de zăpadă.
Judeţul Vaslui se află sub avertizare Cod galben de vreme rea până vineri seara, la ora 23,00, meteorologii anunţând ninsori, intensificări ale vântului şi vreme deosebit de rece.
Prefectul judeţului Vaslui, Eduard Popica, a cerut, în cadrul Comitetului Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă, implicare din partea tuturor autorităţilor competente, pe durata Codului galben de vreme rea.
Sorin SAIZU

Citeste in continuare

Facebook

Populare

Copyright © 2017 Stiri Est

stiriest.ro Web analytics