Mesajul unui tanar care detine cea mai importanta functie din judet! Ce au aflat elevii de liceu de la prefectul Eduard Popica!

Mesajul unui tanar care detine cea mai importanta functie din judet! Ce au aflat elevii de liceu de la prefectul Eduard Popica!

La final de an școlar, Instituția Prefectului-județul Vaslui felicită elevii și profesorii pentru rezultatele școlare obținute.
Prefectul Eduard-Andrei POPICA a ținut să-i felicite și pe olimpicii care au reprezentat cu cinste Vasluiul la olimpiadele și concursurile naționale. Patru dintre ei reprezintă România la olimpiadele internaționale. Este vorba despre Andrei Bordeianu (științe), Vlad Sîmbotin (biologie), Andrei Popa (informatică)-toți de la Liceul ”Mihail Kogălniceanu”, și Andrei Chiriac (informatică), de la Liceul ”Ștefan Procopiu”. Reprezentantul Guvernului în teritoriu a împărtășit și emoțiile absolvenților de liceu și gimnaziu, care au încheiat un capitol din viața lor. ”Fiecare elev are un scop bine întemeiat, acela de a-şi alege drumul în viaţă. Aţi avut parte de un grup de profesori de excepţie şi îmi place să cred că în toată această perioadă aţi învăţat de la ei. Vă doresc tuturor să aveţi parte de acele perfomanţe pe care vi le doriţi. Să duceţi mai departe numele școlii de la care proveniți, iar profesorii pe care i-aţi avut să-i cinstiţi şi de la toamnă mai departe. Vacanță plăcută și mult succes la examenele care vă așteaptă”, a spus prefectul Eduard-Andrei POPICA.

Sorin SAIZU

0 Comentarii

Nu există comentarii încă!

Poți fi primul care comentează la această postare!

Răspunde