Conecteaza-te cu noi
-->

StiriEst

FOTO Nesimtire fara limite! Mii de consumatori din judeţ, fără curent electric de aproape o saptamana. Prefectul e ocupat cu intalnirile fara rost

Publicat

on

Mii de consumatori electrici din judeţul Vaslui sunt fără energie electrică de peste cinci zile, din cauza furtunii de zăpadă din a doua jumătate a săptămânii trecute. Reprezentanţii Delgaz Grid nu au putut preciza când vor fi realimentate şi ultimele şapte localităţi rămase fără curent după ce reţeaua de electricitate a fost doborâtă la pământ de intemperii.
Ce fac autoritatile de la noi in tot acest timp? Nimic! Niciun oficial nu a iesit public sa spuna ca este inadmisibil ca in anul 2017 , mii de suflete sa fie bataia de joc a unui furnizor de utilitati. Institutia Prefectului Vaslui ar fi putut sa traga un semnal de alarma si sa le ceara explicatii incompetentilor de la Delgaz Grid. Dar cand la Prefectura taiatul frunzelor la caini este prioritar, e greu sa se intample minuni. Prefectul Isabel Bogdan are o mare grija in aceste zile! Si nu vorbim aici de cetatenii din judet ori de problemele lor. Reprezentantului guvernului in teritoriu a inceput sa ii placa sa fie prefect si nu vrea sa se mai dezlipeasca de scaun. Nu este interesat de drama oamenilor care se descurca asa cum pot, este interesat de organizarea a tot felul de intalniri fara rost. Ce poate fi mai comod decat statul in biroul luxos! Astfel, unul din cele mai sarace judete din Europa este vitat tot mai des de consuli si ambasadori. Vizite cu rezultate zero, dar cu cheltuieli si pierderi mari de timp. Dupa ambasadorul SUA la Vaslui, ieri a venit unul de la Belarus. Cica ambasadorul a identificat, cu prilejul vizite în Vaslui, elemente pentru o posibilă cooperare.
Prefectul judeţului, Isabel Bogdan, a prezentat o serie de oportunităţi pe care judeţul le poate oferi într-un viitor parteneriat. O pierdere de vreme! Si acest lucru se va vedea in cel mai scurt timp.
„Sunt foarte bucuros să fiu aici, în această frumoasă regiune. Sunt recunoscător pentru oportunitatea de a ne întâlni şi a discuta. Am făcut un schimb de păreri privind relaţiile pe care le putem stabili între cele două ţări şi regiuni şi suntem siguri că există un real potenţial în stabilirea unor relaţii economice. Am abordat toate domeniile de activitate, plecând de la economie, sănătate cultură, educaţie, turism, probleme umanitare şi vom găsi cu siguranţă oportunităţi pentru a stabili astfel de relaţii’, a declarat Andrei Grinkevich, după întâlnirea cu prefectul judeţului Vaslui.
Sorin SAIZU

StiriEst

Accident feroviar la Rosiesti! Patru ambulante au fost trimise la fata locului

Publicat

on

De catre

Citeste in continuare

StiriEst

Salarii de peste 20.000 de lei pentru sefii Vasluiului

Publicat

on

De catre

Citeste in continuare

StiriEst

FOTO Episcopul Ignatie a primit colindatori

Publicat

on

De catre

Citeste in continuare

Facebook

Populare

Copyright © 2017 Stiri Est