Ambasadorul Statelor Unite ale Americii în România, Hans Klemm, s-a întâlnit cu autorităţile locale şi judeţene

Ambasadorul Statelor Unite ale Americii în România, Hans Klemm, s-a întâlnit cu autorităţile locale şi judeţene

Diplomatul a discutat despre oportunităţile de investiţii din judeţ, dar şi despre modalităţile de a spori economia locală.
Hans Klemm:
Ambasadorul Statelor Unite ale Americii în România, Hans Klemm, a participat şi la inaugurarea unui “Raft American” la Biblioteca Judeţeană “Nicolae Milescu Spătarul” din Vaslui.
„American Shelf” reprezintă o donație de carte ce cuprinde lucrări de referință din literatura americană clasică și contemporană, literatura pentru copii și tineret, lucrări de metodică a predării limbii engleze. Manifestarea de la Biblioteca Judeteana a fost urmata de discutii ale ambasadorului american cu oficialitatile judetului: presedintele Consiliului Judetean, Dumitru Buzatu, prefectul Isabel Bogdan si primarulmunicipiului Vaslui, Vasile Paval.

“Dupa cum mi s-a aratat, una dintre cele mai mari oportunitati aici este agricultura si sunt sigur ca exista firme americane dornice sa ofere sprijin. Un obstacol este lipsa infrastructurii, dar mi-au fost prezentate planuri de imbunatire”, a afirmat Hans Klemm.

Adriana ADAM

0 Comentarii

Nu există comentarii încă!

Poți fi primul care comentează la această postare!

Răspunde