Conecteaza-te cu noi

StiriEst

Ambasadorul Statelor Unite ale Americii în România, Hans Klemm, s-a întâlnit cu autorităţile locale şi judeţene

Publicat

on

Diplomatul a discutat despre oportunităţile de investiţii din judeţ, dar şi despre modalităţile de a spori economia locală.
Hans Klemm:
Ambasadorul Statelor Unite ale Americii în România, Hans Klemm, a participat şi la inaugurarea unui “Raft American” la Biblioteca Judeţeană “Nicolae Milescu Spătarul” din Vaslui.
„American Shelf” reprezintă o donație de carte ce cuprinde lucrări de referință din literatura americană clasică și contemporană, literatura pentru copii și tineret, lucrări de metodică a predării limbii engleze. Manifestarea de la Biblioteca Judeteana a fost urmata de discutii ale ambasadorului american cu oficialitatile judetului: presedintele Consiliului Judetean, Dumitru Buzatu, prefectul Isabel Bogdan si primarulmunicipiului Vaslui, Vasile Paval.

“Dupa cum mi s-a aratat, una dintre cele mai mari oportunitati aici este agricultura si sunt sigur ca exista firme americane dornice sa ofere sprijin. Un obstacol este lipsa infrastructurii, dar mi-au fost prezentate planuri de imbunatire”, a afirmat Hans Klemm.

Adriana ADAM

StiriEst

Un copil de 6 ani s-a inecat intr-o piscina de la Munteni de Sus

Publicat

on

De catre

Un echipaj de la Terapie Intensiva Mobila a fost solicitat sa intervina in localitatea Munteni de Sus in cazul unui copil care s-a inecat cu apa din piscina! In varsta de 6 ani, cel mic a fost lasat nesupravegheat cateva clipe si s-a intamplat incidentul.

Citeste in continuare

StiriEst

Un copil de doi ani s-a inecat cu saliva!

Publicat

on

De catre

Interventie de urgenta a medicilor in aceasta dimineata, in Vaslui. Un copil in varsta de doi ani s-a inecat cu saliva, iar in urma solicitarii facute de parinti la 112, un echipaj de la Terapie Intensiva Mobila, a plecat spre domiciliul micutului.

Citeste in continuare

StiriEst

Rupere de nori la Banca! Trafic blocat pe DE 581

Publicat

on

De catre

S-au rupt norii in aceasta seara in zona localitatii Banca. Puhoaiele venite de pe versanți au blocat pentru câteva minute traficul pe Drumul European 581. In continuare se circula dificil, din cauza apei care nu s-a retras în totalitate de pe carosabil.
Meteorologii au emis o avertizare meteo Cod Portocaliu de ploi abundente cu averse ce pot atinge 30-40 de l/mp, grindina si intensificari ale vantului.

Citeste in continuare

Facebook

Populare

Copyright © 2017 Stiri Est