Conecteaza-te cu noi
-->

StiriEst

Ambasadorul Statelor Unite ale Americii în România, Hans Klemm, s-a întâlnit cu autorităţile locale şi judeţene

Publicat

on

Diplomatul a discutat despre oportunităţile de investiţii din judeţ, dar şi despre modalităţile de a spori economia locală.
Hans Klemm:
Ambasadorul Statelor Unite ale Americii în România, Hans Klemm, a participat şi la inaugurarea unui “Raft American” la Biblioteca Judeţeană “Nicolae Milescu Spătarul” din Vaslui.
„American Shelf” reprezintă o donație de carte ce cuprinde lucrări de referință din literatura americană clasică și contemporană, literatura pentru copii și tineret, lucrări de metodică a predării limbii engleze. Manifestarea de la Biblioteca Judeteana a fost urmata de discutii ale ambasadorului american cu oficialitatile judetului: presedintele Consiliului Judetean, Dumitru Buzatu, prefectul Isabel Bogdan si primarulmunicipiului Vaslui, Vasile Paval.

“Dupa cum mi s-a aratat, una dintre cele mai mari oportunitati aici este agricultura si sunt sigur ca exista firme americane dornice sa ofere sprijin. Un obstacol este lipsa infrastructurii, dar mi-au fost prezentate planuri de imbunatire”, a afirmat Hans Klemm.

Adriana ADAM

StiriEst

Accident feroviar la Rosiesti! Patru ambulante au fost trimise la fata locului

Publicat

on

De catre

Citeste in continuare

StiriEst

Salarii de peste 20.000 de lei pentru sefii Vasluiului

Publicat

on

De catre

Citeste in continuare

StiriEst

FOTO Episcopul Ignatie a primit colindatori

Publicat

on

De catre

Citeste in continuare

Facebook

Populare

Copyright © 2017 Stiri Est