Conecteaza-te cu noi

StiriEst

Cum se fac de ras liderii ALDE! Politicienii habarnisti promovati de partide fantoma!

Publicat

on

Luni,7 noiembrie, Asociatia ”Totul pentru Viata” a organizat in municipiul Husi o dezbatere pe tema violentei domestice. La aceasta intrunire au participat reprezentati ai institutiilor, responsabili de monitorizarea si prevenirea acestor fapte. Prezenta a fost si viceprimarul municipiului Husi, Catargiu Liliana.

Printre persoane de seama, demne de a-si expune punctul de vedere in problema violentei domestice, a fost si Mihai GHEORGHIU. Individul zis Coca si supranumit „.conferentiarul”,pe langa faptul ca s-a prezentat la intalnire fara sa fie chemat sau convocat,a reusit sa agite spiritele fara sa cunoasca adevarul subiect al intalnirii. Din pozitia sa de “Sef” ALDE HUSI, lider al unui partid de tip pormoneu al PSD, a reusit sa se faca de ras fiind total inafara temei, dar reusind sa lansaze atacuri virulente asupra Primariei Husi si a Episcopului Husului.

Prima insitutie luata in colimatoriu de mascariciul ALDE HUSI a fost Primaria Husi:

“Mã bucur cã aici a venit Primãria. De ce? Sunt convins cã doamna viceprimar de-abia acum ia la cunostintã cã voi nu sunteti sprijiniti de nimeni” rabufnea Georghiu.-sursa declaratie

Raspunsul i-a fost dat cu rapiditate de catre reprezentatul Asociatiei “Totul pentru Viata” care i-a explicat “conferentiarului” ca se afla intr-o mare confuzie si ca primaria a sustinut foarte mult acest proiect.

Desi constient ca  s-a facut de ras in fata celor prezenti,toti cei prezenti dandu-si seama ca individual se afla intr-o precampanie electorala, Mihai Gheorghiu l-a luat in colimatoriu pe Episcopul Husului:

“Bãi, oameni buni, am asa o mare ciudã pe aceastã institutie numitã Religie, de nu stiu ce sã mã fac. Si mai ales pe Religia noastrã Ortodoxã. Foarte mult am colaborat cu pãrintele Andrei, care e plecat acum, si cu Biserica Catolicã. Stãteam asa si mã gandeam. Si la noi, de cate ori m-am dus la acest Episcop, niciodata nu l-am vãzut pe ãsta, domnule! Se strang numai bani, bani, bani. Da, mã, sunt de acord sã strangi bani, dar hai sã facem si noi ceva. Ar trebui chemati ãstia si discutat foarte clar cu ei”, s-a incruntat Gheorghiu. sursa declaratie

Si de aceasta data, Gheorghiu a fost pus la punct chiar de catre comisarul Nelu Macovei, acesta raspunzandu-i elegant ca preotii s-au implicat in cazuri de violenta domestica.

Adriana ADAM

StiriEst

Un copil de 6 ani s-a inecat intr-o piscina de la Munteni de Sus

Publicat

on

De catre

Un echipaj de la Terapie Intensiva Mobila a fost solicitat sa intervina in localitatea Munteni de Sus in cazul unui copil care s-a inecat cu apa din piscina! In varsta de 6 ani, cel mic a fost lasat nesupravegheat cateva clipe si s-a intamplat incidentul.

Citeste in continuare

StiriEst

Un copil de doi ani s-a inecat cu saliva!

Publicat

on

De catre

Interventie de urgenta a medicilor in aceasta dimineata, in Vaslui. Un copil in varsta de doi ani s-a inecat cu saliva, iar in urma solicitarii facute de parinti la 112, un echipaj de la Terapie Intensiva Mobila, a plecat spre domiciliul micutului.

Citeste in continuare

StiriEst

Rupere de nori la Banca! Trafic blocat pe DE 581

Publicat

on

De catre

S-au rupt norii in aceasta seara in zona localitatii Banca. Puhoaiele venite de pe versanți au blocat pentru câteva minute traficul pe Drumul European 581. In continuare se circula dificil, din cauza apei care nu s-a retras în totalitate de pe carosabil.
Meteorologii au emis o avertizare meteo Cod Portocaliu de ploi abundente cu averse ce pot atinge 30-40 de l/mp, grindina si intensificari ale vantului.

Citeste in continuare

Facebook

Populare

Copyright © 2017 Stiri Est