Conecteaza-te cu noi

StiriEst

Vicepresedinte CJ: „Suntem pregatiti pentru iarna!” Drumarii au pregatit utilajele si materialele antiderapante!

Publicat

on

Vicepresedintele Consiliului Judetean (CJ) Vaslui, Ciprian Trifan, a declarat ca reprezentantii SC Lucrari Drumuri si Poduri SA sunt pregatiti sa intervina pentru deszapezirea drumurilor pe timp de iarna. Utilajele sunt in buna stare de functionare, iar cantitatea necesara de nisip a fost achizitionata. „Si anul acesta se va ocupa de deszapezirea drumurilor judetene din Vaslui tot SC LDP SA. Am discutat cu conducerea unitatii, care mi-a dat asigurari ca nu sunt probleme. Utilajele sunt pregatite sa intervina. A fost achizitionata o cantitate mai mica de nisip, deoarece a mai ramas ceva din sezonul rece trecut, cand nu s-a consumat toata cantitatea cumparata. Speram sa nu fie probleme si sa se circule in conditii bune”, a declarat vicepresedintele CJ, Ciprian Trifan. in cursul anilor trecuti, SC LDP SA, societate aflata in subordinea CJ Vaslui, a concesionat o parte dintre lucrarile de deszapezire unor firme private din judet. De asemenea, au fost cazuri cand pe drumurile judetene au intervenit utilajele aflate in dotarea unor primarii din judet, care si-au achizitionat buldoexcavatoare prin proiecte finantate cu fonduri europene.

StiriEst

Un copil de 6 ani s-a inecat intr-o piscina de la Munteni de Sus

Publicat

on

De catre

Un echipaj de la Terapie Intensiva Mobila a fost solicitat sa intervina in localitatea Munteni de Sus in cazul unui copil care s-a inecat cu apa din piscina! In varsta de 6 ani, cel mic a fost lasat nesupravegheat cateva clipe si s-a intamplat incidentul.

Citeste in continuare

StiriEst

Un copil de doi ani s-a inecat cu saliva!

Publicat

on

De catre

Interventie de urgenta a medicilor in aceasta dimineata, in Vaslui. Un copil in varsta de doi ani s-a inecat cu saliva, iar in urma solicitarii facute de parinti la 112, un echipaj de la Terapie Intensiva Mobila, a plecat spre domiciliul micutului.

Citeste in continuare

StiriEst

Rupere de nori la Banca! Trafic blocat pe DE 581

Publicat

on

De catre

S-au rupt norii in aceasta seara in zona localitatii Banca. Puhoaiele venite de pe versanți au blocat pentru câteva minute traficul pe Drumul European 581. In continuare se circula dificil, din cauza apei care nu s-a retras în totalitate de pe carosabil.
Meteorologii au emis o avertizare meteo Cod Portocaliu de ploi abundente cu averse ce pot atinge 30-40 de l/mp, grindina si intensificari ale vantului.

Citeste in continuare

Facebook

Populare

Copyright © 2017 Stiri Est