Conecteaza-te cu noi
-->

StiriEst

ULTIMA ORA! Seful Politiei din Barlad, Vasile Chelaru, a fost ridicat de mascati! Chelaru este audiat de procurori fiind acuzat de favorizarea infractorului

Publicat

on

Dupa descinderile de zilele trecute, facute de procurori la Politia din Barlad, seful institutiei, comisar şef Vasile Chelaru, a fost ridicat astăzi cu mandat de procurori şi dus la audieri! Chelaru nu se afla la serviciu el fiind in concediu de odihna. Audierile sunt in desfasurare.
Va reamintim ca procurorii de la Parchetul Bârlad au descins joi în birourile Poliţiei Municipale şi au efectuat percheziţii într-un dosar privind comiterea de infracţiuni de serviciu, vizat fiind chiar comandantul Poliţiei, comisar şef Vasile Chelaru.
Potrivit purtătorului de cuvânt de la Parchetul Bârlad în acest caz au fost efectuate patru percheziţii, printre care şi în biroul şefului Poliţiei Bârlad, fiind totodată vizaţi un ofiţer şi alţi doi subofiţeri. Procurorii au ridicat calculatoare dar şi mai multe documente.
„S-au efectuat patru percheziţii la sediul Poliţiei Bârlad, fiind ridicate înscrisuri şi unităţi de calculatoare, acţiunea fiind legată de dosarul penal în care se efectuează cercetări pentru viol, lipsire de libertate şi favorizarea infractorului. Percheziţiile au fost făcute cu privire la comiterea de infracţiuni de serviciu”, a precizat procurorul Mihaela Plopan, purtătorul de cuvânt al Parchetului din Bârlad.
În dosarul penal la care face referire procurorul este cercetat şi psihologul Ionuţ Brătianu, expert judiciar, care în luna iunie a fost acuzat de favorizarea infractorului, după ce ar fi efectuat o expertiză în favoarea a doi violatori.
Comandantul Poliţiei Bârlad, comisar şef Vasile Chelaru a refuzat să comenteze aspectele ce îl vizează, precizând că procurorii îşi fac datoria şi verifică orice informaţie din dosarul în care lucrează.

StiriEst

Accident feroviar la Rosiesti! Patru ambulante au fost trimise la fata locului

Publicat

on

De catre

Citeste in continuare

StiriEst

Salarii de peste 20.000 de lei pentru sefii Vasluiului

Publicat

on

De catre

Citeste in continuare

StiriEst

FOTO Episcopul Ignatie a primit colindatori

Publicat

on

De catre

Citeste in continuare

Facebook

Populare

Copyright © 2017 Stiri Est