Conecteaza-te cu noi

StiriEst

FOTO Editia din acest an a Zilelor Vasluiului la final! A fost sau nu a fost succes!

Publicat

on

Zilele Vasluiului s-au incheiat! Pe scena din Centrul Civic au urcat şi de această dată nume sonore ale muzicii naţionale, de la Nicole Cherry, Connect-R, până la Francesco Napoli, alături de Orchestra Dios Symphonic pop-rock, soprana Ianna Novac şi tenorul Vlad Miriţă. Muzica populară a avut un moment aparte, Margareta Clipa şi Maria Iliuţ atrăgând ca un magnet peste 10.000 de spectatori. Locuitorii municipiului reşedinţă au fost răsfăţaţi cu zeci de manifestări, de la lansări de carte, simpozioane, expoziţii de icoane, fotografie, până la concerte în parcul Copou şi show-uri incendiare în centrul oraşului.

StiriEst

Un copil de 6 ani s-a inecat intr-o piscina de la Munteni de Sus

Publicat

on

De catre

Un echipaj de la Terapie Intensiva Mobila a fost solicitat sa intervina in localitatea Munteni de Sus in cazul unui copil care s-a inecat cu apa din piscina! In varsta de 6 ani, cel mic a fost lasat nesupravegheat cateva clipe si s-a intamplat incidentul.

Citeste in continuare

StiriEst

Un copil de doi ani s-a inecat cu saliva!

Publicat

on

De catre

Interventie de urgenta a medicilor in aceasta dimineata, in Vaslui. Un copil in varsta de doi ani s-a inecat cu saliva, iar in urma solicitarii facute de parinti la 112, un echipaj de la Terapie Intensiva Mobila, a plecat spre domiciliul micutului.

Citeste in continuare

StiriEst

Rupere de nori la Banca! Trafic blocat pe DE 581

Publicat

on

De catre

S-au rupt norii in aceasta seara in zona localitatii Banca. Puhoaiele venite de pe versanți au blocat pentru câteva minute traficul pe Drumul European 581. In continuare se circula dificil, din cauza apei care nu s-a retras în totalitate de pe carosabil.
Meteorologii au emis o avertizare meteo Cod Portocaliu de ploi abundente cu averse ce pot atinge 30-40 de l/mp, grindina si intensificari ale vantului.

Citeste in continuare

Facebook

Populare

Copyright © 2017 Stiri Est