Conecteaza-te cu noi

StiriEst

Temperaturi mult mai scazute! Cand se incalzeste vremea

Publicat

on

Temperaturile, în țară, se vor menține mai mult scăzute decât cele normale în această perioadă, cu maxime cuprinse între 11 şi 22 de grade mâine. În a doua parte a săptămânii vremea se încălzeşte simţitor, în țară, iar temperaturile vor depăşi 20 de grade în aproape toată ţara şi vor atinge chiar 27 de grade prin sud şi vest.

Mâine, în țară, temperaturile se vor menţine mult mai scăzute decât cele normale în această perioadă, cu maxime cuprinse între 11 şi 22 de grade. În nord, nord-est şi centru vor fi averse, posibil însoțite şi de descărcări electrice. După-amiaza, fenomenele specifice instabilităţii atmosferice vor apărea, pe spaţii mici şi în vest, sud-est şi în zonele deluroase şi montane. Izolat, cantităţile de apă vor depăşi 15 l/mp şi poate cădea grindină.

În a doua parte a săptămânii vremea se încălzeşte simţitor, în țară, iar temperaturile vor depăşi 20 de grade în aproape toată ţara şi vor atinge chiar 27 de grade prin sud şi vest. Ploile de vară, cu tunete şi fulgere, îşi vor mai face apariţia în orele amiezii pe la munte, vineri şi în sud-vestul ţării, iar în celelalte regiuni doar izolat va ploua slab.

StiriEst

Un copil de 6 ani s-a inecat intr-o piscina de la Munteni de Sus

Publicat

on

De catre

Un echipaj de la Terapie Intensiva Mobila a fost solicitat sa intervina in localitatea Munteni de Sus in cazul unui copil care s-a inecat cu apa din piscina! In varsta de 6 ani, cel mic a fost lasat nesupravegheat cateva clipe si s-a intamplat incidentul.

Citeste in continuare

StiriEst

Un copil de doi ani s-a inecat cu saliva!

Publicat

on

De catre

Interventie de urgenta a medicilor in aceasta dimineata, in Vaslui. Un copil in varsta de doi ani s-a inecat cu saliva, iar in urma solicitarii facute de parinti la 112, un echipaj de la Terapie Intensiva Mobila, a plecat spre domiciliul micutului.

Citeste in continuare

StiriEst

Rupere de nori la Banca! Trafic blocat pe DE 581

Publicat

on

De catre

S-au rupt norii in aceasta seara in zona localitatii Banca. Puhoaiele venite de pe versanți au blocat pentru câteva minute traficul pe Drumul European 581. In continuare se circula dificil, din cauza apei care nu s-a retras în totalitate de pe carosabil.
Meteorologii au emis o avertizare meteo Cod Portocaliu de ploi abundente cu averse ce pot atinge 30-40 de l/mp, grindina si intensificari ale vantului.

Citeste in continuare

Facebook

Populare

Copyright © 2017 Stiri Est