Conecteaza-te cu noi
-->

StiriEst

Temperaturi mult mai scazute! Cand se incalzeste vremea

Publicat

on

Temperaturile, în țară, se vor menține mai mult scăzute decât cele normale în această perioadă, cu maxime cuprinse între 11 şi 22 de grade mâine. În a doua parte a săptămânii vremea se încălzeşte simţitor, în țară, iar temperaturile vor depăşi 20 de grade în aproape toată ţara şi vor atinge chiar 27 de grade prin sud şi vest.

Mâine, în țară, temperaturile se vor menţine mult mai scăzute decât cele normale în această perioadă, cu maxime cuprinse între 11 şi 22 de grade. În nord, nord-est şi centru vor fi averse, posibil însoțite şi de descărcări electrice. După-amiaza, fenomenele specifice instabilităţii atmosferice vor apărea, pe spaţii mici şi în vest, sud-est şi în zonele deluroase şi montane. Izolat, cantităţile de apă vor depăşi 15 l/mp şi poate cădea grindină.

În a doua parte a săptămânii vremea se încălzeşte simţitor, în țară, iar temperaturile vor depăşi 20 de grade în aproape toată ţara şi vor atinge chiar 27 de grade prin sud şi vest. Ploile de vară, cu tunete şi fulgere, îşi vor mai face apariţia în orele amiezii pe la munte, vineri şi în sud-vestul ţării, iar în celelalte regiuni doar izolat va ploua slab.

StiriEst

Preasfințitul Ignatie, Episcopul Hușilor – În căutarea duhului pierdut al Crăciunului

Publicat

on

De catre

Citeste in continuare

StiriEst

NESIMTIRE! Strazile din Vaslui s-au transformat in patinoare la prima zapada. Probleme si pe drumurile nationale

Publicat

on

De catre

Citeste in continuare

StiriEst

O perosana in varsta a murit dupa ce casa i-a fost mistuita de foc

Publicat

on

De catre

Citeste in continuare

Facebook

Populare

Copyright © 2017 Stiri Est