Sute de tineri sunt in pericol sa arda de vii. Locul in care sunt organizate balurile bobocilor este un adevarat crematoriu. Autoritatile nu fac nimic!

Sute de tineri sunt in pericol sa arda de vii. Locul in care sunt organizate balurile bobocilor este un adevarat crematoriu. Autoritatile nu fac nimic!

Casa de Cultura a Sindicatelor „Constantin Tanase” din Vaslui, locul in care toate liceele din municipiul resedinta organizeaza balurile bobocilor, functioneaza fara autorizatie din partea Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta (ISU Vaslui. „Cladirea Casei de Cultura a Sindicatelor Vaslui, supusa verificarilor de personalul specializat, nu se regaseste in evidenta noastra ca fiind autorizata privind securitatea la incendiu”, a precizat purtatorul de cuvant al ISU Vaslui, slt. Ionel Rosu. Totodata, un numar de 43 de cluburi si discoteci de pe raza judetului Vaslui functioneaza fara a avea autorizatie PSI. „Reamintim prevederile legale conform carora avizul si autorizatia de securitate la incendiu se emit pe baza cererii adresate de proprietarul sau beneficiarul cladirii sau spatiului amenjat, dupa verificarea documentatiilor tehnice de proiectare si executie, anexate la solicitare, precum si verificarea in teren a indeplinirii masurilor stabilite in ceea ce priveste securitatea la incendiu”, a mai precizat slt. Ionel Rosu. Conducerea Inspectoratului Scolar Judetean Vaslui a lasat la latitudinea conducerilor liceelor vasluiene decizia privind organizarea sau anularea balurilor bobocilor.

0 Comentarii

Nu există comentarii încă!

Poți fi primul care comentează la această postare!

Răspunde