Boschetar mort într-o scară de bloc

Boschetar mort într-o scară de bloc

Un bărbat în vârstă de 53 de ani, cu domiciliul stabil în Vaslui, a fost găsit decedat într-o scară de bloc din Bârlad, în apropiere de fostul cinematograf „Bârladul”. Este vorba despre Vasile Baciu, cunoscut drept un om al străzii.
Descoperirea macabră a fost făcută duminică dimineaţă, cu puţin înainte de ora 10, de către preşedintele asociaţiei de proprietari. Când a văzut că bărbatul nu schiţează niciun gest, a sunat la 112 şi a solicitat o ambulanţă. Din nefericire, în ciuda manevrelor de resuscitare aplicate de echipajul medical, a fost declarat decesul. Aşa cum cere protocolul, medicul de pe ambulanţă a sunat la numărul 112 şi a anunţat evenimentul.
„Nu avea o locuinţă, ci stătea la intrarea unei scări de bloc, unde îşi amenajase un spaţiu dintr-un carton şi două plăpumi. Cadavrul a fost transportat la Morga Bârlad, în vederea efectuării necropsiei. La o primă examinare, nu au fost găsite urme de violenţă care să indice că ar fi vorba de comiterea unei infracţiuni”, ne-a declarat subcomisar Mihaela Ştraub, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Vaslui.

0 Comentarii

Nu există comentarii încă!

Poți fi primul care comentează la această postare!

Răspunde