De muncă în străinătate

De muncă în străinătate

Pentru o remuneraţie de 10 euro pe oră, vasluienii cu experienţă de lucru în domeniul livrărilor pot alege să lucreze în străinătate ca agenţi de vânzări.

Un angajator din Germania, Unique Personalservice GmbH, din localitatea Markgroningen, pune la dispoziţie zece posturi de agenţi vânzări. Locurile de muncă sunt disponibile prin reţeaua Eures – munca în străinătate, din cadrul Agenţiei Naţionale pentru Ocuparea Forţei de Muncă. Potrivit condiţiilor impuse de angajatori, cei interesaţi trebuie să cunoască limba germană la un nivel avansat şi să aibă disponibilitate de lucru în trei schimburi în depozite frigorifice la temperaturi de -25 de grade Celsius. Un astfel de job implică primirea comenzilor şi pregătirea bunurilor conform comenzii (intrări-ieşiri), programul de muncă fiind de 40 de ore pe săptămână. Cei interesaţi îşi pot trimite Cv-ul redactat în limba germană la adresa work-in-germany@usgpeople.de.

Tot în această perioadă, un angajator din Budapesta, Ungaria, oferă 50 de locuri de muncă pentru confecţioneri huse maşini. Robotika Bf KFT asigură un salariu de 713 forinţi pe oră (10,17 lei) şi cazare şi impune cunoaşterea limbii maghiare şi calificarea sau experienţa în domeniu. Durata contractului de muncă este nedeterminată, permanentă. CV-urile, redactate în limba maghiară, pot fi trimise la adresa hirdetes@tiszacipogyar.hu.

Pentru informaţii suplimentare privind locurile de muncă din străinătate, vasluienii se pot adresa consilierului Eures din cadrul Agenţiei Judeţene pentru Ocuparea Forţei de Muncă.

0 Comentarii

Nu există comentarii încă!

Poți fi primul care comentează la această postare!

Răspunde