Conferinţă judeţeană la PSD

Conferinţă judeţeană la PSD

Social-democraţii vasluieni se întâlnesc, astăzi, la ora 16, la Centrul de Afaceri, pentru a participa la Conferinţa Judeţeană a PSD. Au fost convocaţi peste 500 de delegaţi, care vor participa simultan şi la Congresul Naţional, programat on-line.

Scopul conferinţei este prezentarea raportului de activitate al conducerii organizaţiei şi aprobarea susţinerii candidaturii premierului Victor Ponta la funcţia de preşedinte al României. De altfel, la lansarea oficială a candidaturii, care va avea loc pe 20 septembrie, în capitală, vor fi prezenţi câteva sute de delegaţi din judeţul nostru.

Dumitru Buzatu, preşedintele PSD Vaslui, este de părere că premierul are o vizibilitate bună, are un contact direct cu oamenii şi cunoaşte mecanismul de funcţionare al instituţiilor. Nu în ultimul rând, are „o prezenţă mediatică permanentă”.

“Felul în care Victor Ponta a condus primul guvern, apoi pe cel de-al doilea şi acum pe ce-al de-al treilea, faptul că a rezistat în această bătălie extrem de dură şi că a depăşit toate momentele critice cu succes era de natură să-l îndreptăţească să fie candidat al PSD”, a mai spus Buzatu.

Alegerile prezidenţiale se vor desfăşura pe 2 noiembrie, iar dacă nu se va detaşa un câştigător, va fi organizat un al doilea tur de scrutin, programat pe 16 noiembrie.

0 Comentarii

Nu există comentarii încă!

Poți fi primul care comentează la această postare!

Răspunde